23948sdkhjf

Øl fra fantombryggeri på Coops hylder

Monrad og Rislund lægger navn til fire nye mikrobryg, brygget af et ny-etableret "fantombryggeri" under Bryggeriet Føniks. Øllene sælges fra Coops hylder.
Kakerlakpuler, en Brodtgaard Basement Reserve, en Kalapøjser samt en Monrad/Rislund Classic.

Det er navnene på fire nye øl man kan finde på øl-hylderne i de 700 butikker i Kvickly, SuperBrugsen og Dagli´Brugsen fra mandag den 30. januar.

Mange nikker utvivlsomt genkendende til de spøjse navne, der stammer fra Monrad og Rislunds ikke mindre spøjse univers, Pladderballe. Men hvad har det med øl at gøre?

- Jo, i mere end 40 år har de med velbehag drukket det. De har talt om det. De har sunget om det. Og i 1986 udgav de sågar en plade om det; "Øl er Gud". Monrad og Rislund har sagt mange ting om øl i tidens løb. Dette citat hører til blandt de mere dybsindige af slagsen: "Øl smager godt, og så krummer det ikke i sengen".

Samarbejde med Coop
Bryggeriet Føniks i Næstved har i samarbejde med Monrad & Rislund etableret Pladderballe Bryghus og vil fra uge fem levere øl til danskerne via Coops butikker.

- Coop har indgået en aftale med Pladderballe Bryghus af flere grunde. Vi har siden introduktionen af mikrobryggerier været de første med det nye. Det vil vi fortsat være. Alle fire varianter fra Pladderballe er rigtigt godt brygværk. Og så er Monrad og Rislund indbegrebet af øl, med hvem vi har en fælles interesse: At fremme det gode øl, siger kategorigruppechef Kenn Thomsen, Coop.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143