23948sdkhjf

Danish Crown ansætter i Blans

Det sønderjyske svineslagteri trodser trenden ved at ansætte omkring 40 nye medarbejdere i disse dage.
Danish Crowns svineslagteri i Blans ved Sønderborg trodser tidens kedelige trends med fyringer og nedskæringer, skriver Fødevareforbundet NNF.

Således ansætter man i øjeblikket medarbejdere til at supplere de nuværende 950 af slagsen. Med et behov for 16 på dagholdet og 24 på aftenholdet drejer det sig i alt om 40 nye medarbejdere.

- Det er utroligt positivt at byde nye kolleger velkommen frem for at sige farvel, siger tillidsmand Brian Vestergaard og fortsætter:

- Det, som glæder mig rigtig meget er, at Danish Crown finder ledige i Danmark. Altså, at man kikker ind i landet efter arbejdskraft.

Lokale ansættelser
Nyansættelserne skyldes, at der skal bruges flere medarbejdere specielt til udbening. Og Brian Vestergaard er ikke blind for, at det også har sin naturlige bagside.

- Det er både godt og skidt. Skidt, fordi nogle kolleger på andre slagterier mister deres arbejde, fordi det flyttes til Blans. Og godt for lokalområdet, fordi der skabes nye arbejdspladser i Blans, siger han.

De nye medarbejdere kommer nemlig alle fra lokalområdet, da Danish Crown har gjort brug af de lister med ledige, de får fra Fødevareforbundet NNF og jobcentrene.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093