23948sdkhjf

Økonomidirektør: Magasin kører videre trods ejerkvaler

Opdateret 13:03 med kommentar fra Magasins økonomidirektør.

Magasin du Nords syv danske stormagasiner fortsætter driften som selvstændige enheder, selv om ejerselskabet står til at lukke en lang række butikker.

Det meddeler Debenhams, der blandt andet ejer Magasin du Nord i Danmark, i en pressemeddelelse.

Over for RetailNews uddyber Magasins økonomidirektør, Peter Fabricius:

- Magasin du Nord er en juridisk selvstændig enhed, så uanset hvad der sker med vores nuværende engelske ejere, Debenhams, fortsætter vi stolt og ufortrødent med at eksistere her i Danmark, som vi kender Magasin i dag. Vi har her i Danmark en økonomisk sund, veldrevet og fremtidssikret forretning, som vi forventer fortsat vil vokse i både vores fysiske stormagasiner og online. Det ser vi frem til, ligesom vi – som vi længe har gjort det – ser frem til på et tidspunkt at operere under en ny ejer.

Ifølge Bloomberg News har Debenhams i en længere periode jagtet nye ejere. Det har ført til forhandlinger med JD Sports Fashion, som tirsdag meddelte, at man trækker sig fra forhandlinger. 

I en pressemeddelelse oplyser Debenhams, at uden salget og i den nuværende økonomiske situation samt "forventningen om forsatte effekter af covid-19" har selskabet intet andet valg end at "starte en nedlukning af Debenhams".

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094