23948sdkhjf

Dansk Detail: Se virkeligheden i øjnene og skær til

I dag træder nye restriktioner i kraft i 38 kommuner med 2,8 millioner indbyggere. Dansk Detail, som repræsenterer 2.000 medlemmer, opfordrer nu deres medlemmer til at afskedige medarbejdere, indskrænke åbningstider og skære helt til benet. Det skriver Børsen.

Efter et bestyrelsesmøde i Dansk Detail, der primært repræsenterer medlemsbutikker, der handler med tøj, sko, møbler og design, er meldingen nu klar:

- Det er vores anbefaling, at man forholder sig til virkeligheden. Det nytter ikke at vente på, at det her forsvinder. For det gør det ikke, siger Jens Birkeholm, direktør for Dansk Detail til Børsen.

Rationalet bag udmeldingen skal findes i, at kundetrafikken allerede er faldet markant, og med de nye restriktioner, så venter man ikke overraskende yderligere nedgang. Det skal lægges til, at erfaringen fra foråret er, at kunderne flytter handlen online.

I årets første 11 måneder var salget af eksempelvis modetøj nede med 20 procent, og med de nye restriktioner får butikkerne meget svært ved at indhente det tabte.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095