23948sdkhjf

Røverier i 7-Eleven er faldet 40 procent

Sikkerhedsafdelingens tjek om natten i samtlige butikker har sammen med systematisk arbejde med forebyggelse nedsat mængden af røverier.
Et systematisk arbejde med at forebygge røverier i 7-Eleven har nu båret frugt. Antallet af røverier er faldet med 40 procent fra 2010 til 2011 i kæden, der for få år siden var hårdt plaget af røverier.

I samme periode er mængden af røverier i forretninger og på servicestationer generelt kun er faldet med knap15 procent.

- Vi har selvfølgelig kontanthåndteringssystemer i nogle butikker, men medarbejdernes attitude og handlinger er langt vigtigere, siger HR-konsulent i 7-Eleven, Rasmus Borre.

Han har sammen med et team af medarbejdere fra sikkerhedsafdelingen været rundt i alle kædens butikker i nattetimerne for at se, hvordan medarbejderne tackler sikkerheden i de mørke timer.

- Vi ved fra vores registreringer i røveridatabasen Crimestat, at det er mellem 18 og 06, at røverne kommer i vores butikker, og så hjælper det jo ikke at kigge på rutinerne om dagen, siger Rasmus Borre.

Kæden har strammet op om reglerne for lav kassebeholdning, så der aldrig er mere end 1000 kroner i småpenge i kassen. Let omsættelige varer som cigaretter og klippekort er låst inde, og så har de mest udsatte butikker dørlås.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.538