23948sdkhjf

Populær netbutik solgt efter raketvækst

Den danske iværksætter Peter Sønderby-Wagner, der er bedst kendt som medstifter af Dating.dk, har de senere år haft stor succes med netbutikken Luxplus, der sælger hår-, kosmetik- og helseprodukter til medlemmer.

Nu har han sammen med medstifter og direktør Martin Ersted Schultz solgt aktiemajoriteten i Luxplus til kapitalfonden CataCap.

Salgsprisen oplyses ikke, men CataCap overtager 66 pct. af aktierne i Luxplus.

- I foråret begyndte vi for alvor at lede efter en partner, der kunne hjælpe os med at sætte yderligere turbo på væksten, styrke organisationen og skalere internationalt. Den har vi fundet i CataCap, siger Martin Ersted Schultz i en pressemeddelelse.

Heftig vækst

Omsætningen hos Luxplus er de seneste fem år steget med omkring 30 pct. årligt, og medlemsklubben har i dag 130.000 medlemmer og en forventet omsætning på 275 mio. kr. i 2020.

Virksomhedens to stiftere fortsætter og skal sammen med CataCap sætte yderligere fut i væksten. Luxplus opererer i Skandinavien og adskillige andre europæiske lande og er markedsførende i bl.a. Danmark og Sverige.

- Vi er meget imponerede over den innovative forretningsmodel og platform, som Martin og Peter har skabt. Den kender ingen landegrænser og kan hurtigt skaleres, hvilket de allerede har bevist flere gange. De økonomiske fordele som medlem kan tydeligt ses i den vækst, som Luxplus oplever – både i medlemstal og omsætning, siger Vilhelm Hahn-Petersen, partner i CataCap.

Luxplus gik i luften i 2013 - og netbutikken har givet overskud hvert eneste år. Senest 14 mio. kr. i 2019. Konkurrenterne tæller blandt andet Matas, Goodiebox.dk, Ezzence.dk og Nicehair.dk.

- Vi ser et enormt internationalt potentiale i virksomheden og ser frem til styrke dens position i Norden yderligere og til at gøre den markedsledende i endnu flere europæiske lande inden for en overskuelig tidshorisont, udtaler Vilhelm Hahn-Petersen.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128