23948sdkhjf

Lidl udvider direktionen: 34-årige Sine Dolberg forfremmet

Den 34-årige Sine Dolberg bliver nu en del af direktionen i Lidl Danmark som ny HR-direktør. Dermed bliver HR for første gang officielt en del af direktionen i den hurtigt voksende discountkæde.

- Sine har gennem de seneste fire år gjort en stor indsats for at udvikle HR i Lidl Danmark, og vi har tydeligt set den øgede værdiskabelse, det har medført. Derfor er det helt naturligt, at vi nu tager næste skridt og gør HR til en officiel del af direktionen, udtaler Dirk Fust, adm. direktør i Lidl Danmark, i en pressemeddelelse.

Sine Dolberg har været en del af Lidl siden 2015 og har de seneste fire år siddet som HR-chef for Lidl Danmark, hvor hun blandt andet har deltaget i direktionsarbejdet og været med til at udvikle den nye strategi for Lidl Danmark.

Nu forfremmes hun til HR-direktør og bliver en del af kædens øverste toplag.

- Jeg er både glad for og stolt over, at HR nu bliver en del af direktionen for Lidl Danmark, og jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde med resten af direktionen, udtaler hun.

Sine Dolberg har ansvaret for 25 medarbejdere fordelt på tre afdelinger. Hun begyndte sin karriere i Lidl som distriktschef og varetog efterfølgende rollen som uddannelseschef.

Lidl Danmarks direktion består nu af topchef Dirk Fust, økonomidirektør Thorbjørn Liebing, indkøbsdirektør Rasmus Pape, salgsdirektør Anders Frydendahl og HR-direktør Sine Dolberg.

Lidl har 133 butikker i Danmark.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11