23948sdkhjf

Trods nej i Løvens Hule er Oles pizzaer ude i 200 butikker

En pris på 100 kroner for en frysepizza afskrækkede torsdag investorerne i DR-programmet Løvens Hule så meget, at der ikke blev nogen investering til Ole Christian Olesen fra Oles Gård i Hammel ved Aarhus.

Løverne havde svært ved at se, hvordan så dyre prysepizzaer kan sælges til forbrugerne - men det kan de, og der er kommet endnu mere gang i salget efter optagelserne til tv-programmet, fortæller Ole Christian Olesen til Ekstra Bladet.

De frosne Ole-pizzaer er således nu ude i over 200 butikker og er også med i sortimentet hos nemlig.com. Alt i alt endte 2020 med at blive virksomhedens bedste år hidtil, fortæller han uden at sætte tal på.

Debut på festival

Ole Christian Olesen har solgt flere hundrede tusinde pizzaer, siden han begyndte med et brag i 2015 på musikfestivalen Northside i Aarhus. Der solgte han i løbet af tre dage næsten 1.300 rygende varme pizzaer. 

Folk begyndte at valfarte til gården i Hammel, hvor de friskbagte pizzaer også blev revet væk, og derefter lancerede Ole Christian Olesen den frosne version for at komme ud i landets supermarkeder med en økologisk kvalitetspizza med fokus på dyrevelfærd.

Til Ekstra Bladet siger han, at sagtens kan forstå Løvernes skepsis, men at prisen afspejler kvaliteten.

- Jeg har ikke kigget ud i markedet og tænkt med det samme, at den skulle koste 100 kroner. Det er det, det koster, hvis det skal være ordentligt med råvarerne, fastslår han.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.088