23948sdkhjf

Fragtfirma melder om fyldte pakkeshops

Den stigende onlinehandel under coronakrisen presser fortsat landets fragtfirmaer til bristepunktet.

Op til jul måtte GLS opfordre kunderne i detailhandlen til at stoppe for hjemmelevering til danskerne, og trykket er fortsat højt knap to uger inde i det nye år.

- I årets første dage har GLS håndteret mere end dobbelt så mange pakker som i samme periode sidste år. Så vi kan fortsat mærke den specielle situation på grund af corona, hvor mange handler på nettet, siger GLS-direktør Karsten Klitmøller.

Udover den stigende nethandel er der ifølge Karsten Klitmøller også væsentligt flere returpakker end normalt.

På Sjælland oplever GLS enkelte steder, at PakkeShops er fyldt med pakker og derfor ikke kan modtage flere.

- Men disse pakker kan nemt omadresseres, så de kan blive leveret hurtigt. De pakker, der ikke kan komme til levering i vores PakkeShop, bliver på vores depot og sendt videre, når der igen er plads i PakkeShoppen, siger Karsten Klitmøller.

Danskerne har under coronakrisen handlet løs på nettet som aldrig før. Og da størstedelen af landets detailbutikker fortsat holder lukket som følge af regeringens restriktioner, bliver der stadig i stor stil puttet varer i den virtuelle kurv.

Både kiosker, pakkeshops og tankstationer med dertilhørende pakkeudlevering opfordrede op mod jul danskerne til at afhente deres pakker hurtigst muligt.

Den opfordring gælder fortsat.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141