23948sdkhjf

Ny koncerndirektør udpeget i Coop

Dagligvarekoncernen Coop har ansat Thomas Brebøl Christensen som ny CFO og koncerndirektør – og dermed medlem af direktionen - med ansvar for økonomi, teknologi og jura.

Han afløser Kræn Østergård Nielsen, der i september sidste år blev adm. direktør for Coop.

Den 47-årige Thomas Brebøl Christensen kommer fra stillingen som Group CFO i DLG amba. Tidligere har han haft en lignende stilling som CFO i Danish Crown Pork.

Han har derudover haft ledende stillinger i en række store udenlandske dagligvarekoncerner: Mondelez, Kraft Foods og Cadbury.

- Thomas har indgående finans- og strategierfaring fra nogle af de største internationale virksomheder i vores branche og en stærk uddannelsesmæssig baggrund, siger Kræn Østergård Nielsen.

Thomas Brebøl Christensen begynder i Coop den 1. marts. I sidste uge tiltrådte Maria Beck-Tange som ny kædedirektør for Dagli'Brugsen.

- Med Maria og Thomas på holdet er vores nye ledelsesteam ved at være på plads. Dermed står vi stærkest muligt rustet til at nå vores mål om at blive Danmarks mest kundeorienterede virksomhed med vækst, innovation og grøn omstilling øverst på vores dagsorden, siger Kræn Østergård Nielsen.

Coop-topchefen gennemførte sidste år den største rokade i toppen af Coop i nyere tid. Ud røg en række prominente navne, heriblandt Irma-direktør Søren Steffensen, Fakta-direktør John Hornbech Christensen, HR-direktør Jens Romundstad og koncerndirektør Stina Glavind.

Ind er kommet bl.a. tidligere Dagrofa-topchef Per Thau og Allan Kristoffersen, der som koncerndirektør får ansvaret for Kvickly, SuperBrugsen og Dagli'Brugsen.

Læs mere om: Coop
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14