23948sdkhjf

Direktør i dansk milliard-webshop stopper for at blive selvstændig

Den kendte danske netbutik Proshop, der er blandt landets største, skal have ny øverste chef.

Efter fire år på posten har Ivan Jæger Christiansen valgt at fratræde sin stilling. Det skriver han i et opslag på LinkedIn.

- Snart skal der ske noget helt andet for mig. Efter nogle super gode år har jeg besluttet mig for at forlade fantastiske Proshop. Jeg er ekstremt stolt over at have stået i spidsen for forretningen i nogle meget spændende og vilde år, skriver Ivan Jæger Christiansen.

Hvad han skal fremover, er endnu uvist, men det bliver som selvstændig. Imens overtager Proshop-stifter og ejer Poul Thyregod tøjlerne som direktør i sit livsværk.

- Ivan har sagt op, fordi han har brug for at stå på egne ben, og som iværksætter af guds nåde kan jeg jo godt forstå ham. Men det er også med vemod, at jeg siger farvel, for han har gjort en fantastisk indsats, udtaler Poul Thyregod i en pressemeddelelse.

Hastigt vokseværk

Under Ivan Jæger Christiansens ledelse er Proshop med hovedsæde i Højbjerg vokset eksplosivt. Omsætningen er på fire år vokset fra 800 mio. kr. til 1,5 mia. kr. Indtjeningen er også røget i vejret.

Proshop blev stiftet i 1995 som en fysisk detailbutik for multimedie- og it-produkter, men har siden 2005 udelukkende handlet online. I dag sælger Proshop over 200.000 forskellige varer i foreløbig syv lande.

For nyligt indviede virksomheden Danmarks største robotlager, som har kostet over 100 mio. kr. at bygge.

Stifter Poul Thyregod ejer fortsat aktiemajoriteten i Proshop, som beskæftiger 220 ansatte.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11