23948sdkhjf

Forlod dansk milliardbutik: Her er hans nye job

For få dage siden meddelte Ivan Jæger Christiansen, at han stopper som øverste chef i en af landets største netbutikker, Proshop. Nu kan han fortælle, hvad han skal fremover.

Ivan Jæger Christiansen er ansat som ny adm. direktør i det Aarhus-baserede marketingbureau Mindmill, hvor han også indtræder i ejerkredsen. Det fremgår af en pressemeddelelse.

I sin nye stilling for Mindmill, der er specialiseret i digitale strategier og markedsføringsløsninger til B2B-virksomheder, får Ivan Jæger Christiansen til opgave at skalere virksomheden og indtage nye lande i bestræbelserne på at opbygge Nordens førende B2B-marketingbureau.

- Ivan er en dygtig CEO med en flot track record. Samtidig er han en fantastisk god og vellidt person, og vi er stolte over, at han nu bliver spydspids for Mindmill, siger Henrik Ernst Hansen, strategisk direktør, partner og bestyrelsesformand i Mindmill.

Næste vækstfase

Ivan Jæger Christiansen overtager posten efter Martin Hede, som fortsætter som partner og direktør i Mindmill samt i bestyrelsen.

- Vi har det seneste år forberedt Mindmill til næste vækstfase, og jeg er både stolt og ydmyg over, at Ivan ser det samme potentiale i Mindmill, som vi gør, siger Martin Hede.

Under Ivan Jæger Christiansens kommando voksede netbutikken Proshop på fire år fra 800 mio. kr. i omsætning til 1,5 mia. kr. Nu skal han skabe vækst i Mindmill, som han efter eget udsagn har fulgt på sidelinjen i mange år.

- Jeg er imponeret over deres tilgang til markedet, høje kompetenceniveau og omdømme i branchen. De driver en virksomhed med to nøgletal - medarbejdertilfredshed og kundetilfredshed. Den tilgang til forretning resonerer rigtig godt med mine værdier, siger Ivan Jæger Christiansen.

Ejerkredsen i Mindmill består nu af Henrik Ernst Hansen, Martin Hede, Hans Løjborg Appelby, Maria Løjborg Appelby og Ivan Jæger Christiansen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109