23948sdkhjf

Ordrerne vælter ind efter succes i Løvens Hule

Den danske malingsucces DecoFarver.dk tiltrak sig stor opmærksomhed og et hold af sultne løver, da den tidligere på året stod frem i tv-programmet Løvens Hule.

Ud ad døren gik de to stiftere, Jesper Laursen og Brian Dennis Jensen, med en investering på 2,7 mio. kr. De lukkede tre løver ind i ejerkredsen – Jacob Risgaard, Jan Lehrmann og Mia Wagner.

Siden er salget eksploderet, skriver Fyens Stiftstidende.

- Vi lå i indeks 800-900 i den første uges tid efter, og så skruede vi ned for markedsføringen, og vi ender januar med indeks 625. Så vi har travlt. Det er sindssygt, siger Brian Dennis Jensen til avisen.

Barndomsvennerne Jesper Laursen og Brian Dennis Jensen grundlagde firmaet i 2013 og har siden solgt maling online til titusindvis af danskere – både private og erhvervsdrivende.

I 2020 omsatte virksomheden for knap 35 mio. kr., og overskuddet lander på den gode side af 2 mio. kr.

De mange ordrer har imidlertid sat Decofarver under pres. Man har simpelthen ikke kunnet følge med og dermed efterleve den lovede leveringstid til kunderne.

Nu er medarbejderstaben opgraderet gevaldigt – fra 8 til snart 20 – og samtidig flytter DecoFarver i nye, store lokaler i Odense.

Pengene fra de tre løver skal bl.a. bruges på udenlandsk ekspansion. I første omgang kigger Decofarver på det svenske øjne.

Jacob Risgaard, Jan Lehrmann og Mia Wagner investerede hver 900.000 kr. for en samlet ejerandel på 30 pct. Dermed blev Decofarver værdiansat til 9 mio. kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157