23948sdkhjf

Coop napper Løgismose-direktør

Den 52-årige Charlotte Nilsson Norby bliver ny kædedirektør for Irma. Det oplyser Coop i en pressemeddelelse.

Dermed erstatter hun tidligere Irma-direktør Søren Steffensen, der fratrådte i november som en del af en større rokade i toppen af Coop-koncernen.

- Charlotte har netop den erfaring med og kærlighed til varerne, der er så afgørende i Irma. Kæden skal udbygge forspringet som den mest innovative dagligvarekæde i Danmark med den bedste kvalitet i varer og service, siger Coops adm. direktør Kræn Østergård Nielsen, i pressemeddelelsen.

Charlotte Nilsson Norby kommer fra jobbet som direktør i Løgismose Meyers, hvor hun har siddet med ansvaret for Løgismose. Før da havde hun en 10 år lang karriere i det fælles nordiske indkøbsselskab Coop Trading.

Tidligere var hun 12 år i den globale fødevarevirksomhed Mars, hvor hun havde en række job på dansk, nordisk og europæisk niveau.

Nu får hun ansvaret for en af verdens ældste kæder – grundlagt i 1886 – med  68 butikker placeret i hovedstadsområdet.

- Jeg ser frem til sammen med teamet i Irma og det stærke bagland i Coop at styrke Irmas ikoniske brand og position i markedet, siger Charlotte Nilsson Norby.

Hun begynder i Irma den 16. april. Siden Søren Steffensens afgang har kommerciel chef Rikke Wolff været konstitueret Irma-direktør.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157