23948sdkhjf

Kendte branchefolk bag nyt indkøbscenter på nettet

En kreds af kendte navne fra den danske dagligvarebranche har netop lanceret et nyt indkøbscenter på nettet, To-Door.dk, som sælger både måltidsløsninger og dagligvarer bragt til døren.
Adm. direktør for ToDoor.dk er Brian Mollerup, tidligere kædedirektør for Spar og ISO og i dag formand for DermaPharm og medlem af bestyrelsen for Københavns nye grønttorv, Copenhagen Markets. På posten som formand for bestyrelsen sidder Annette Kreiner, der indtil sidste efterår var koncerndirektør i Dagrofa med ansvar for FoodService Danmark.

Vækstfonden er den største investor. Desuden er der fire private investorer. Ledelsen i virksomheden ønsker ikke at oplyse, hvor stor investeringen i virksomheden, som har omkring 20 ansatte, er.

Brian Mollerup siger:

- Det er et indkøbscenter med de fødevarebutikker, man normalt finder i et indkøbscenter. Der er en discountbutik, et supermarked, en række specialbutikker som ostebutik, bager, slagterforretning og en chokoladebutik samt restauranter.

Varerne i butikkerne køres ud fra et distributionscenter i Gladsaxe. Måltiderne bliver også kørt hertil, og de køres sammen med de bestilte dagligvarer og specialfødevarer ud til kunden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093