23948sdkhjf

Online-supermarked med miljøvenlig udbringning

Online-supermarkedet ToDoor.dk og Better Place har indgået en aftale om medlemsskaber til 23 elbiler. Dermed kan ToDoor.dk som det første online-supermarked i Danmark bringe varer direkte til døren i miljøvenlige elbiler.
Dagligvarebutikkerne flytter i stigende grad på nettet, hvor kunderne i ro og mag kan gøre deres indkøb, når og hvor det passer dem. Det betyder færre omkostninger til butiksdrift og dermed også en miljøbesparelse, da varerne leveres direkte til forbrugeren uden først at skulle en tur forbi butikshylderne.

Hos ToDoor, hovedstadens helt nye leverandør af dagligvarer, specialiteter og take away, er man gået skridtet videre og har elektrificeret hele bilflåden, inklusive de varebiler, som skal levere varer til forbrugerne.

- Med levering direkte til døren kan vi gøre ventetid til indkøbstid og indkøbstid til fritid. Samtidig er jeg også overbevist om, at vores kunder vil finde det attraktivt, at indkøbene leveres miljøvenligt, frem for at de selv skal bruge tid og penge på at starte benzinslugeren for at købe ind, lyder det fra Brian Mollerup, CEO hos ToDoor.

Den nødvendige infrastruktur til opladning af bilerne leveres af elbiloperatøren Better Place, som er ved at etablere et nationalt netværk af ladestandere og batteriskiftestationer, der gør det muligt at komme landet rundt i elbil. ToDoors bilpark kommer til at bestå af 23 elbiler – tre Renault Fluence Z.E., verdens første elbil med udskifteligt batteri og 20 Renault Kangoo Z.E., som blev udråbt til årets varebil 2012 i Danmark.

Hos Better Place er man glade for, at de første elektriske varebiler nu triller ud på de danske veje:

- ToDoor står overfor at vende op og ned på måden danskerne hidtil har handlet ind. Det samme ønsker vi at gøre for deres måde at køre bil. Derfor kan vi tilbyde hinanden stor værdi og vi glæder os meget til at levere en fleksibel infrastruktur til ToDoor og på den måde støtte op om deres bæredygtige udbringning af dagligvarer, fortæller Torben Andersen, CCO i Better Place Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078