23948sdkhjf

Ny salgsdirektør i Føtex

Efter en lang karriere i mange dele af Salling Group overtager Jacob Fejerskov nu rollen som salgsdirektør i Føtex. Her får han ansvaret for den daglige ledelse af 103 Føtex-butikker og godt 14.000 butiksansatte.

Jacob Fejerskov begyndte i Bilka Tilst for 21 år siden. Undervejs har han bl.a. været varehuschef i Føtex Fisketorvet og senest Head of Retail i Bilka, hvor han også har været med til at opbygge click and collect-konceptet Bilka To Go.

Karrieren i dagligvarebranchen har også bragt ham forbi Netto i Storbritannien. Sidste år arbejdede Jacob Fejerskov med opbygningen af hjemmelevering af fødevarer på føtex.dk, som lanceres senere på foråret.

- Med sin erfaring som tidligere varehuschef i Føtex og Head of Retail i Bilka forstår Jacob til bunds driften af et varehus og dagligdagen blandt kunder. Samtidig er hans brede kendskab til Salling Group og den voksende betydning af samspillet mellem fysiske butikker og online et stærkt supplement til Føtex’ i forvejen dygtige ledergruppe, siger Per Bank, adm. direktør i Salling Group.

Jacob Fejerskov overtager den 15. marts funktionen som salgsdirektør fra Jan Larsen, der stopper i Salling Group for at tiltræde en stilling eksternt.

Jacob Fejerskov bliver en del af ledelsesgruppen under kædedirektør Anja Madsen, som blev ansat sidste år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.13