23948sdkhjf

Coop skruer op for dagligvarer på nettet

Onlinehandel med dagligvarer har fået sit store gennembrud under coronakrisen og udgør nu cirka 6 pct. af det samlede dagligvaremarked.

Snart lancerer Salling Group sit onlinesupermarked gennem Føtex.dk, og imens buldrer markedslederen Nemlig.com videre. Nu skærper Coop konkurrencen yderligere.

Fremover er det muligt at købe dagligvarer fra Coop på abonnement med præcise leveringstidspunkter og levering samme dag med kortere bestillingsfrist i København.

- Fælles for vores initiativer er, at de skal gøre hverdagen nemmere for kunderne. Vi fjerner dagligvareindkøb som en stress-faktor, siger kommerciel direktør i Coop.dkMAD, Lars Rasmussen.

Faste leveringstidspunkter

Coop.dkMAD har haft stor vækst og leverer i 2021 dagligvarer til tre-fire gange flere kunder end på samme tid i 2020. Derfor er der travlt, og der er ansat flere hundrede nye medarbejdere på Coops terminal i Vallensbæk.

Det er nu muligt at få dagligvarer på abonnement gennem Coop.dkMAD. Alle kan få garanteret deres eget faste leveringstidspunkt med den frekvens, der passer den enkelte. Abonnementet kan altid ændres, og man kan sætte abonnementet på pause eller slette det.

Man kan nu også se, præcis hvornår Coop.dk MAD leverer de bestilte varer. I hovedstadsområdet tilbydes levering samme dag, hvis man bestiller senest kl. 14. Området, der leveres til samme dag, er netop udvidet og dækker nu til Allerød i nord og Roskilde i vest samt Solrød i syd.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.174