23948sdkhjf

Bauhaus-direktør efter ministermøde: Der skal ske noget inden ugens udgang

Mandag mødtes erhvervsminister Simon Kollerup med en række repræsentanter fra landets store butikker.

Mødet kom i stand, efter Bauhaus-direktør Mads Jørgensen i sidste uge meddelte, at man overvejede at rejse et erstatningskrav mod staten grundet forskelsbehandlingen mellem små og store butikker, og endte ifølge Finans i en timeout.

Mads Jørgensen fortæller til mediet, at han ser mødet som en forløber for en yderligere genåbning for butikkerne over 5.000 kvm., og understreger, at han finder det positivt, at der blev lyttet til argumenterne.

– Nu vil vi (deltagerne på mødet, red.) opsummere vores forslag og sende dem til ministeren. Men der skal ske noget inden ugens udgang. Så rækker vores tålmodighed ikke længere. Ekspertråd eller ej så kan regeringen jo bare tage en beslutning, sagde Bauhaus-direktøren mandag til Finans.

Den videre kontakt med ministeren kommer ifølge Mads Jørgensen til at foregå i regi af Dansk Erhverv, der også deltog på mandagens møde. Det samme gjorde repræsentanter fra Ikea og Ilva.

I forlængelse af mødet advarede Simon Kollerup mandag mod at ”gå for hurtigt frem”, men ifølge ministeren regnes der allerede på den næste scenarier i genåbningen, og han håber således, at der snart bliver mulighed for at åbne mere op, skriver han i en mail til mediet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11