23948sdkhjf

Købmandsfond jubler over endnu et rekordår og uddeler næsten 150 millioner

Købmandsfonden KFI havde i 2020 endnu et vækstår og satte ny rekord. Årets resultat steg til 294 mio. kr. fra 215 mio. kr. året før - det bedste i fondens historie.

- Rekordresultatet er baseret på en effektiv administration, drift og udvikling af vores ejendomme samt en positiv regulering af værdien af ejendomsporteføljen. Resultatet er skabt i alle dele af virksomhedens forretningsområder og må på den baggrund anses som særdeles tilfredsstillende, udtaler adm. direktør Terje List.

KFI Erhvervsdrivende Fond stiller lejemål og finansielle ydelser til rådighed for frie, danske købmænd, og de får også en del af pengene retur i form af uddelinger til hjælp til modernisering af butikker, uddannelse af personale og andre tiltag, der gavner sektoren.

146 mio. kr. blev der delt ud til i alt 1.144 initiativer. Det er et løft på 27 pct. og det højeste beløb nogensinde. Det betyder samtidig, at KFI har uddelt over 500 mio. kr., siden man startede med uddelinger i 2014.

- Vi er sat i verden for at støtte de frie købmænd, og vi er stolte af at have været i stand til at uddele et rekordstort beløb i 2020, siger Terje List.

Resultatet betyder også, at købmandsfonden i dette uddelingsår afsætter 225 mio. kr. til uddelinger.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.127