23948sdkhjf

Salling Group skrotter direktør for udenlandsk milliardsatsning

Bilka-direktør Mark Nielsen indsættes som midlertidig direktør for Salling Groups polske Netto-eventyr. Det sker, efter at den hidtidige direktør for Netto Polen, Janusz Stroka, er blevet fyret, oplyser Salling Group.

- Som følge af Tesco-handlen bliver Netto Polen en betydelig aktør på et af Europas største markeder, når kæden i løbet af det næste halvandet år vokser til dobbelt størrelse. At konvertere 300 butikker og integrere de mange nye kolleger er en spændende, men også særdeles krævende ledelsesmæssig opgave, udtaler Netto Internationals direktør, Michael Løve i en intern meddelelse fra Salling Group.

Det er dagligvarekoncernens køb af Tescos polske forretning til 1,5 mia. kr., som ifølge Salling Group nødvendiggør en "ny profil" til arbejdet. 

Netto Polen åbnede i 1995 sin første butik i Szczecin og har i dag godt 5000 medarbejdere. Foruden købet af de 300 butikker forventer Salling Group at bruge samme beløb på at konvertere og modernisere butikkerne til Netto-konceptet, hvilket dermed gør det til den største investering i koncernens historie. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093