23948sdkhjf

Børnetøj-forhandler ansætter 45 robotter: Med manuelt lager ville vi være i bekneb om et-to år

45 robotter rykker til efteråret ind hos onlineforretningen Kids-World, der forhandler børnetøj og legetøj.

Robotterne skal øge effektiviteten og frigøre lagerplads til yderligere vækst. Men det bliver ikke på bekostning af medarbejderne, garanterer indehaver af Kids-World Annette Lykke Nielsen

- Vi kommer ikke til at afskedige én medarbejder på grund af den investering. Tværtimod gør vi det for at sikre et endnu bedre arbejdsmiljø på lageret og frigøre vores medarbejdere til andre opgaver, så vi fortsætter med at være en attraktiv arbejdsplads her i Esbjerg, siger hun i en pressemeddelelse.

25 nye medarbejdere i slutningen af 2020

Virksomhedens omsætning er i snit vokset med 30-35 procent de seneste år, og alene i sidste halvdel af 2020 ansatte Annette Lykke Nielsen 25 nye mand.

Hun driver Kids-World som enkeltmandsvirksomhed og er som sådan ikke forpligtet til at offentliggøre regnskaber. Hun har dog tidligere udtalt til Børsen, at omsætningen ligger på "et pænt trecifret millionbeløb".

Annette Lykke Nielsen råder i dag over knap 6.000 m2 håndplukslager, som i forbindelse med robotternes indtog bliver udvidet til cirka 10.000 m2. Heraf skal robotterne befolke de 2.000 m2.

- Med et manuelt lager ville vi komme i bekneb for plads igen om et-to år, men med robotlageret har vi i hvert fald plads nok de næste tre-fire år. Og når den tid kommer, har vi allerede en hal stående klar ved siden af vores nuværende lager, hvor vi kan udvide robotlageret til dobbelt størrelse, siger Annette Lykke Nielsen, der så småt er på vej ind på det norske og svenske marked.

Markedets førende AutoStore-leverandør

Element Logic manifesterede i 2020 sin position som verdens førende AutoStore-leverandør målt på antal installerede anlæg. Andre kommende projekter omfatter blandt andet tilsvarende robotlagre hos Creative Company og Sanistål.

- Vi ser meget frem til samarbejdet med Kids-world, som er en virksomhed funderet på en spændende historie og nogle sunde, familiære værdier. Vores robotlager kan forhåbentligt hjælpe Kids-world til at tage næste skridt på den vækstrejse, som virksomheden er ude på, siger Nikolaj Bjørn Eriksen, administrerende direktør for Element Logic Danmark.

Robotlageret bliver installeret i slutningen af sommeren og er efter planen køreklart fra ultimo september.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094