23948sdkhjf

Salling Group henter radikal politiker ind som ny kommunikations- og CSR-direktør

Næste måned tiltræder nuværende folketingsmedlem Henrik Vinther Olesen stillingen som kommunikations- og CSR-ansvarlig i Salling Group.

Siden efteråret har han haft orlov fra sit job som kommunikationschef i børn- og ungeforvaltningen i Aarhus Kommunes for at vikariere for Anne Sophie Callesen (R), men til sommer bliver kommunaljobbet skiftet ud med en plads i det hvide palads i Brabrand.

- Salling Group har høje ambitioner i forhold til at tage ansvar for det samfund, vi er en del af. Det er også en drivkraft for mig personligt. Derfor er det med glæde og forventning, men også en stor portion ydmyghed, at jeg nu kaster mig over opgaverne, for der er allerede skabt store resultater og sat høje standarder, siger Henrik Vinther Olesen i en pressemeddelelse fra dagligvarekæmpen.

Byttehandel

Henrik Vinther Olesen afløser Annette Juhler Kjær, der kom til Salling Group i starten af 2019. Hun har til gengæld siden marts siddet på Slotsholmen, hvor hun nu arbejder som kontorchef i Miljøministeriet.

I den mellemliggende periode har Salling Group trukket på Mads Hvitved Grand, der også tidligere har haft posten, men i 2019 flyttede til Færøerne med sin familie. 

Salling Group har valgt den 51-årige thybo som sin nye ansvarlige for kontakt med virksomhedens mange interessenter. Ikke mindst Henrik Vinther Olesens baggrund inden for journalistik, kommunikation og samfundsforhold samt forståelse af de mange opgaver, rollen i Salling Group breder sig over, har været afgørende for valget, forklarer ledelsen.

- Henrik er passioneret og optaget af at gøre en forskel, hvilket passer fortrinligt med Salling Group. Han er god til at møde folk, hvor de er, og samtidig har han en stærk personlighed og masser af energi, som vil stå ham godt i en krævende og omskiftelig hverdag, siger Salling Groups adm. direktør, Per Bank.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079