23948sdkhjf

En basisvare for de fleste mænd: Kendt hårplejefirma bliver i familien

Ak, hvem husker ikke den famøse røde metalbøtte med Dax Wax, der tilbage i 90'erne og 00'erne fik frisuren til at sidde så fast, at den både holdt til en aften på dansegulvet og en kategori 4-tornado.

Det er et par dage siden, at erhvervsmanden Preben Munch startede virksomheden Id Hair Company, og der er - heldigvis - sket meget med både frisurer og voks siden 1986.

Nu har den 64-årige stifter overdraget omkring halvdelen af sin virksomhed til sine tre sønner, Marc, Oliver og Simon Munch, som hver ejer 15 pct. af selskabet. Det skriver Finans.

- Ændringerne er et signal om, at vi håber, at Id Hair Company kan bestå som familievirksomhed fremadrettet. Jeg startede ikke selskabet for, at det skulle gå videre i generationer, men mine sønner har interesse for det. Derfor har det været en naturlig proces, hvor særligt de to ældste (Marc og Simon Munch, red.) de seneste år har vist interesse for selskabet og dets værdier, siger Preben Munch til mediet.

Begge de ældste sønner arbejder til daglig i Id Hair Company - Marc Munch som indkøbschef og Simon Munch som en del af teamet for markedsføring og digitalisering.

Id Hair Company opnåede sidste år et driftsresultat på 16,4 mio. kr., det bedste i fem år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078