23948sdkhjf

Gammelt center i nye klæder - nu begynder ombygning

Rosengårdcentret i Odense er i gang med at fejre 50-års jubilæum, men det er bestemt ingen grund til at hvile på laurbærrene. 

Det 151 butikker store center i sydøstlige Odense tager i næste uge første spadestik til en stor ombygning både inden- og udenfor centret.

Indgangen til biografen flyttes ind i centret og bliver en integreret del af ’Food Avenue’, der huser 15 restauranter og caféer.

Herudover bliver der etableret et større parklignende grønt område med fokus på biodiversitet samt en overdækket passage fra den nye letbanestation og op til centrets indgang.

- Vi glæder os meget til at kunne tage udeområdet i brug og forbinde biografen med resten af centret og dermed gøre det til en større oplevelse for kunderne at besøge Rosengårdcentret. Vi mener, at disse ændringer definerer både det nye Rosengårdcentret, men også fremtidens centre generelt. Med den store ombygning skaber vi simpelthen den totaloplevelse, vi hele tiden stræber efter, siger Casper Bach Andersen, der er chef for Rosengårdcentret, i en pressemeddelelse.

Senest blev centret bygget om for 120 mio. kr. i 2014-2015. Dengang blev det til 32 nye butikker i stedet for det Kvickly Xtra-varehus, der lukkede. 

Det ombyggede center og den renoverede biograf forventes at stå klar i andet halvår 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172