23948sdkhjf

Salget af landsholdstrøjer med Eriksen og Kjær eksploderer

Efter Christian Eriksen i lørdagens EM-kamp faldt om, og anfører Simon Kjær siden blev rost for sin heltemodige indsats, er salget af landsholdstrøjer med deres navne røget i vejret. 

Ifølge Finans.dk har sportsbutikken Intersport helt udsolgt på af deres rød-hvide landsholdstrøje, mens Unisport ifølge hjemmesiden har ganske få trøjer tilbage.

Det bekræfter Lars Elsborg, adm. direktør for Sport24, der er én af de største sportsbutikskæder i Danmark. Butikskæden tilbyder mulighed for at trykke spillernes navne og numre på trøjerne, og det giver indblik i interessante tal.

- Vi kan se en markant stigning i antallet af Eriksen-trøjer. Eriksen er steget med 400-500 procent. Det er eksploderet fuldstændig. Vi er vant til at sælge mange Eriksen-trøjer, men det her er gået helt amok. Vi trykker alt det, vi overhovedet kan følge med til med hans navn, siger han til Finans.

Han kan også fortælle, at Simon Kjær-trykket faktisk overgår Eriksen-trykket, hvis man ser på den procentvise stigning - dog med det forbehold, at der i forvejen sælges flere trøjer med den danske nummer 10 i forhold til trupkammeraten Kjær.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063