23948sdkhjf

Irma leder efter Danmarks mindste og nyeste fødevareproducenter

- Nye varer, der i dag ikke findes i nogen anden supermarkedskæde.

Det er kort og godt hvad Irma med et nyt fremstød vil finde frem til. 

Under overskriften 'Irma elsker madiværksættere' opfordrer supermarkedskæden sine kunder til at gå på jagt efter helt nye varer og tippe kæden om små producenter, hvis varer de kender godt, og som de gerne vil finde på Irmas hylder. 

- Irma har altid været på de smås side i form af de mindste producenter og de største ildsjæle, der brænder for at udvikle nye og bedre smagsoplevelser, siger Irmas direktør, Charlotte Norby i en pressemeddelelse. 

Hun fortæller at den nye satsning er et resultat af den udvikling, der er sket i løbet af de seneste år.

Kundernes interesse for unikke produkter og større smagsoplevelser er vokset - ikke mindst under corona. Samtidig popper små fødevareproducenter op som små paddehatte. De er parate til at udvikle nye mad- og drikkeoplevelser, hvilket er helt i tråd med Irmas grundlæggende formål, at tilbyde kunderne varer, der udfordrer de kendte standarder. 

- Sådan har det været i kædens 135-årige historie. For at det også skal være sådan i fremtiden, så skal vi finde og støtte mange nye, som i dag er små, men som kan blive store i fremtiden, siger Charlotte Norby.

Irma gennemførte som led i sin støtte til de mindre producenter, der var ramt af Corona-krisen, sidste år kampagnen #tænksmåt, der resulterede i en fordobling af salget af varer fra små fødevareproducenter.

Læs mere om: Irma
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094