23948sdkhjf

Dansk brillekæde opkøbt af gamle kendinge

Brillekæden CrossEyes, der har otte butikker, har i mange år har døjet med stor gæld, og i juni anmodede man om rekonstruktion.

Nu er CrossEyes så blevet opkøbt. Køberne er Anker Stensig Andersen og Steen Zaulich, som tidligere har ejet 30 procent af Cross Eyes Group.

Det skriver Finans.

Dyr international udvidelse

Baggrunden for CrossEyes' skrantende økonomi er et forfejlet udlandseventyr, hvor man for fire år siden satsede stort på en udvidelse på det britiske marked. Samtidigt blev der lagt planer for en international udvidelse med op mod 300 butikker med en franchise-koncept.

Udvidelsesplanerne blev kostbare for CrossEyes og trak et langt spor af konkurser, tvangsopløsninger og vrede franchisetagere efter sig, skriver Finans.

En af de to nye ejere, Steen Zaulich, oplyser, at den hidtidige ejer og virksomhedens grundlægger, Søren Møller, fremover vil fungere som "founder og kulturbærer", og han ser samtidigt lyst på fremtiden.

- Vi glæder os nu til at se fremad og koncentrere os om det fantastiske fundament, der efterfølgende er blevet bygget op omkring de danske butikker, der, på trods af corona, har udvist stor vækst og en særdeles positiv udvikling, lyder det fra Steen Zaulich.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094