23948sdkhjf

Løvens Hule-stjerne startede ud i lille lejlighed i Aarhus

Trine Hansen havde allerede en succesfuld karriere med god løn, dyr bil og lange arbejdsdage. Og det var hun glad for.

Men da hun hørte sine kolleger tale om besværet ved at holde børnefødselsdage, fik hun en idé.

For hun huskede tilbage på sine egne fødselsdage som barn med stor glæde, og hun ville hjælpe andre forældre til at lettere at overskue børnefødselsdagene.

Det kom der forretningen Party In A Box ud af, fortæller hun til Aarhus Stiftstidende.

Gennembrud efter Løvens Hule

Først indkøbte hun et lager af fest-artikler og havde det i lejligheden i Aarhus, men det blev kæresten træt af, så hun rykkede lageret til et depotrum og har sidenhen to gange skiftet til nye lokaler med blandt andet showroom.

Men det helt store gennembrud kom, efter Trine Hansen havde været med i Løvens Hule på DR.

Her fik Party In A Box Freeway Holding med som investor, og siden da er det gået stærkt.

Trine Hansen er ikke i tvivl om, hvorfor netop hendes virksomhed - der konkurrerer med andre af samme slags - er yderst succesfuld. Hun har nemlig på sociale medier - især Instagram - gjort meget ud af at bruge sig selv i kommunikationen med kunderne.

- Inden for den her branche er der bare mange spillere på markedet, så jeg var godt klar over, at jeg skulle gøre noget for at skille mig ud. Derfor har jeg bevidst brugt mig selv meget fra start for at skabe loyalitet og for at tage mine kunder med på rejsen. Jeg får ind i mellem hilsner fra kunder, som skriver til mig, at det er vildt at tænke på, hvor jeg er i dag, fordi de kan huske, da jeg sad i et lille kælderrum. Så de føler det som om, de er en del af min rejse, fortæller Trine Hansen til Aarhus Stifstidende.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109