23948sdkhjf

Coop tester online-succes af med fysisk butik

De sidste to år er omsætningen for Living & More, Coops online-møbelbutik, vokset med 70 procent.

Den succes får nu kæden til at forsøge sig af med et nyt tiltag: en fysisk butik.

For selvom det går godt online, så mener de, at mange kunder også gerne vil se og føle møblerne i virkeligheden, før de køber dem.

Derfor åbner Coop nu Living & More som fysisk forretning i Strib på Fyn, hvor den kommer til at ligge ved siden af Superbrugsen og tæt på FDB Møbler, som er ejet af den lokale brugsforening, Brugsforeningen for Middelfart og Omegn.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Det bliver imidlertid ikke en klassisk fysisk butik, som Living & More får i Strib, men nærmere et showroom. For man kan blot se møblerne i fysisk form, og så må man alligevel købe dem på hjemmesiden.

- Vi håber, det kan blive starten på Danmarks nye kæde af møbelbutikker. For vi står med et stærkt udvalg af egenproducerede, moderne møbler i en høj kvalitet til en pris, de fleste har råd til, ovenikøbet er hovedparten lavet af FSC-certificeret træ, siger Maria Ràbade-Lieber, ansvarlig for Living & More hos Coop.

Driften af forretningen kommer til at fungere i samarbejde mellem Coop og brugsforeningen, og de kommer altså til at deles om udgifter og indtægter.

Living & More åbner 26. august, og testperioden kommer i første omgang til at vare et halvt år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.144