23948sdkhjf

Jysk med stor udenlandsk milepæl

I 2000 kunne Jysk for første gang slå dørene op til en butik i Polen, da de åbnede i Gdansk. I denne uge blev det så til butik nummer 250, som kunne byde kunderne indenfor.

Det skete, da butikken i Białystok åbnede.

I Polen er man med tiden blevet en af de tre største boligkæder i Polen, og det mener Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail hos Jysk, skyldes kvalitet og pris.

- Vi kan se fra vores undersøgelser, at polakkerne vurderer, at de kan købe kvalitet til en god pris ved Jysk, og de har samtidig taget det skandinaviske touch til sig, siger han.

Faktisk er succesen så stor, at de også forventer at kunne åbne mange butikker fremover.

- Det er en fantastisk milepæl, og vi er glade for, at vi kan fejre det med et ordentligt brag. Polen er et af de lande, som fremadrettet skal bidrage med mange nye butikker. Vi forventer at åbne 15-20 butikker om året i Polen, så vi når op på dobbelt så mange butikker som i dag, siger Mikael Nielsen.

For landechefen i Polen, som i øvrigt har været med hele vejen, er Jysk i Polen også værdsat blandt medarbejderne.

- Skandinaviske arbejdsgivere er værdsat i Polen. Det har tidligere været et hårdt arbejdsmarked for arbejdstagerne, hvor vi altid har været fair og er gået meget op i virksomhedskultur og at være en god kollega, siger landechef Piotr Padalak.

Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094