23948sdkhjf

Loppesupermarkedskæde med endnu et rekordregnskab: Kunne mærke at danskerne holdt ferie hjemme

Den danske loppesupermarkedskæde Kirppu har endnu engang haft et stort år.

Det kan ses i seneste regnskab for 2020/2021, hvor de på trods af flere måneders corona-nedlukkede butikker alligevel har formået at vækste på både omsætning og bundlinje.

Det skriver Finans.

Selvom corona betød nedlukkede butikker, så betød det samtidigt også, at mange holdt ferie indenfor landets grænser i fjor.

- Vi er virkelig godt tilfredse med resultatet. Selvom vi havde lukket i omkring to måneder på grund af coronakrisen, så var sommeren 2020 rigtig god for os. Her var flere danskere hjemme, og det kunne vi mærke i vores forretning, selvom vi selvfølgelig også manglede de turister, der plejer at komme i de af vores forretninger, der ligger i sommerhusområder, siger adm. direktør, Morten Bøjland, til mediet.

Med det gode år i bagen er der derfor heller ingen tvivl om, at planerne om at åbne flere end de nuværende 20 butikker, som vi tidligere har beskrevet, stadig står ved magt.

Her vil man investere et tocifret millionbeløb i nyåbningerne.

- Pengene bliver taget direkte ud af driften, og der bliver ikke behov for at tilføre kapital udefra. Det er jo ren luksus, at vi har så sund en forretning, at det kan lade sig gøre. Det sværeste bliver at finde lokaler, der er store nok. Vi skal gerne have omkring 1000 kvadratmeter, og der er konkurrencen hård, lyder det fra Morten Bøjland.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109