23948sdkhjf

Boet efter dynekøbmanden er opgjort

To år efter Lars Larsen gik bort, er boet efter hele Danmarks dynekøbmand nu afsluttet og opgjort.

Det oplyser Lars Larsen Group i en pressemeddelelse.

Det betyder, at Lars Larsens to børn og fire børnebørn nu officielt hver ejer 16,5 procent af kapital og stemmer i Lars Larsen Group, mens den sidste procent ejes af Lars Larsens Jysk Fond.

 – Jeg er glad for, at boet efter min far nu er gjort op, så vi kan koncentrere os 100 procent om at kigge fremad og sikre den fortsatte udvikling af Lars Larsen Group som en stærk, dansk, familieejet koncern, siger Jacob Brunsborg, bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, og fortsætter:

 – Det er vigtigt for alle i familien, at Lars Larsen Group fortsat bidrager positivt til samfundet - både i form af vækst og jobskabelse og i forhold til at investere i nogle af de teknologier, som skal være med til at løse nogle af de udfordringer, verden står overfor rent klimamæssigt.

Lars Larsen døde d. 19. august 2019, 71 år gammel, og der er således gået mere end to år med bobehandlingen. Ifølge Jesper Lund, adm. direktør i Lars Larsen Group, er processen med at opgøre boet dog gået hurtigt, når størrelse og kompleksitet af opgaven tages i betragtning.

 – Set i lyset af opgaven, herunder kompleksiteten, er jeg på vegne af de involverede stolt over, at vi har formået at gennemføre processen på under to år. Jeg vil i den forbindelse gerne takke vores samarbejdspartnere fra PwC og Kromann Reumert for deres store arbejde, siger Jesper Lund.

I forbindelse med bobehandlingen er der ifølge Lars Larsen Group betalt mere end én milliard kroner til statskassen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.111