23948sdkhjf

Dagli’Brugsen vinder på jobglæde i detailhandlen

I en ny undersøgelse fra jobsøgningssitet Jobindex bliver Dagli’Brugsen kåret som det bedste sted at arbejde blandt 18 detail- og dagligvarekæder.

Resultatet er baseret på besvarelser fra knap 7.000 nuværende og tidligere medarbejdere, der i undersøgelsen evaluerer deres jobglæde på arbejdspladsen.

Øverst på listen finder man altså Dagli'Brugsen, der er skarpt forfulgt af Irma og Rema 1000. I den modsatte ende af skalaen finder man Lidl, der ligger på en klar sidsteplads, mens også Netto havner i den forkerte ende.

Resultatet af undersøgelsen vækker også glæde hos kædedirektør i Dagli'Brugsen, Maria Beck Tange.

- Jeg er ekstremt stolt over, at vi vinder på jobglæde i detailbranchen. Specielt fordi det er vores egne kolleger i butikkerne, der anerkender Dagli’Brugsen som en god arbejdsplads. Resultatet kommer ovenpå en pandemi, der har sat ekstra krav til vores kolleger i butikkerne. De har ydet en indsats udover det sædvanlige for at servicere og sikre kundernes behov og myndighedernes retningslinjer. Kollegerne i butik fortjener den største anerkendelse for den indsats, de har gjort både før, under og efter, at vi blev udfordret af en pandemi, siger Maria Beck Tange.

Undersøgelsen fra Jobindex konkluderer at et kundeorienteret arbejdsmiljø er vigtigt i branchen, ligesom det at gøre karriere og mulighederne for at avancere i jobbet er en vigtigt faktor.

- I tråd med Coops nye strategi er fokus på kunderne en af vores vigtigste prioriteter i Dagli’Brugsen. Vi er relativt små huse, hvor vi har en stærk forbindelse til lokalsamfundet, og det er vigtigt for os at tilbyde den service og de varer, der efterspørges lokalt. Derudover er frihed, ansvar og indflydelse på sin arbejdsdag vigtig hos os. Vi er til stede mange steder og hvis vi tager vores søsterkæder med, så er udviklingsmulighederne mange, siger Maria Beck Tange.

Derfor er hun stolt på vegne af sine kolleger og mener, at de aktiviteter, som de lokale Dagli'Brugser rundt om i landet sætter i værk, er med til at øge jobglæden.

- Mine kolleger i butikkerne er utrolig stolte af deres butikker og deres funktion lokalt. Det kommer blandt andet til udtryk i de mange aktiviteter, der bliver sat i gang lokalt som er mere end blot at sælge dagligvarer – det kunne for eksempel være fællesspisninger, vinsmagninger, juletræsfester og mange andre lokale aktiviteter. Det kommer også til udtryk i tilgangen til kunderne, siger hun.

Den samlede liste kan findes her.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.235