23948sdkhjf

Landets første Netto har nu også fået en overhaling

Det er næppe gået nogens næse forbi, at Netto gennem længere tid har været i gang med at opdatere deres butiksnet, så alle forretningerne får et mere moderne look.

Nu er turen så kommet til Netto på Godthåbsvej i Vanløse. Altså landets første Netto, der i 1981 for første gang kunne slå dørene op.

Flere end 200 danske Netto’er har allerede gennemgået renoveringen, og nu er turen kommet til butikken, der for 40 år siden blev Danmarkshistoriens første.

Det vækker glæde hos manden bag Netto.

- Jeg glæder mig hver gang, en butik åbner eller genåbner med det nye butikskoncept. Kernen af Netto er den samme som altid - gode priser og gode varer. Men det nye koncept tager Netto ind i fremtiden. Heldigvis er rigtig mange danskere glade for konceptet, og jeg håber og tror på, at kunderne i og omkring Vanløse også synes godt om det nye udtryk, som deres historiske Netto har fået, siger Mads Krage, der for mange år siden skabte Netto-konceptet.

Direktør for Netto Danmark, Michael Løve, glæder sig også over, at Mads Krage er med til indvielsen af den renoverede butik.

- Jeg er glad for, at Mads kan være med til at klippe snoren. Foruden Mads’ store betydning for Netto har jeg også personligt sat stor pris på vores gode dialog og relation. Her har hans erfaring og forståelse været afgørende for at fastholde Nettos DNA i vores konceptudvikling, siger Michael Løve.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.187