23948sdkhjf

Ilva henter ny direktør i egne rækker

Det bliver 47-årige Martin Hallund, der overtager posten som adm. direktør i Ilva, når nuværende topchef, Rami Jensen, den 1. september 2022 skifter til posten som President og CEO i Jysk.

Martin Hallund har arbejdet i Ilva/Idémøbler i mere end 25 år, og derfor har den nye topchef et indgående kendskab til den virksomhed, han nu skal stå i spidsen for.

 – Jeg begyndte min lederkarriere som driftsansvarlig på lageret, men siden har jeg arbejdet i rigtig mange funktioner og haft mange forskellige roller. Det har givet mig en god forståelse af alle dele af virksomheden, og det ser jeg bestemt som en fordel, siger Martin Hallund, der i dag har titel af Retail Director i den Lars Larsen Group-ejede møbelkæde.

Kursen er den samme

I rollen som Retail Director har han været en stor del af udarbejdelsen af den strategi, som over de senere år har betydet, at Ilva er lykkedes med at vende en årrækkes underskud til overskud.

 – Jeg har været med gennem hele arbejdet med strategien, og der er stadig meget i den, som skal eksekveres, for at styrke Ilva yderligere. Det gælder blandt andet ekspansion med flere butikker i Sverige og en fortsat styrkelse af den digitale del af forretningen. Det er projekter, som jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for, siger Martin Hallund.

Bestyrelsesformand, Jan Bøgh, glæder sig ligeledes over, at Martin Hallund har takket ja til udfordringen.

 – Martin kender Ilva rigtig godt, og det er en stor fordel, når han nu skal træde op på den øverste plads. Martin har også spillet en vigtig rolle i at udarbejde den strategi, der gør, at Ilva har vendt et negativt resultat til et positivt resultat, og derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at han er den helt rigtige person til jobbet, siger Jan Bøgh

Læs mere om: Ilva
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125