23948sdkhjf

Barndomsvenner kendt fra Løvens Hule vinder Gazellepris med vækst på 8000 procent

Torsdag aften blev vinderne af Børsens Gazellepriser offenliggjort, og det blev aalborgensiske Shaping New Tomorrow, der løb af sted med hovedprisen som landsvinder af Gazelleprisen 2021.

Herretøjsvirksomheden, der er startet af de tre barndomsvenner Christoffer Bak, Christian Aachmann og Kasper Ulrich, har igennem de sidste fire år vokset 8025 procent på bruttofortjenesten fra godt en halv million til mere end 45 millioner kroner.

Det er den femtehøjeste fremgang i vækst i de 27 år, hvor Børsen har uddelt prisen.

Succesen tog for alvor fart, da Shaping New Tomorrow deltog i DR-programmet Løvens Hule, hvor de fik Jesper Buch og Birgit Aaby-Bruun med som investorer.

Prisen vækker glæde hos de tre stiftere, men det var også et mål, som adm. direktør Kasper Ulrich havde sat sig for år tilbage, fortæller han og bruger også anledningen til at takke de ansatte og samarbejdspartnerne.

- Det er noget, jeg har troet og håbet på lige fra starten. Det er en helt ubeskrivelig følelse, vi har lige nu. Når det er sagt, så kan jeg kun gentage mig selv – jeg er vanvittig stolt over, hvordan vi har udviklet os som virksomhed under pandemien, og hvordan vi har styrket vores unikke fællesskab og holdånd. Jeg vil gerne udtrykke min største og ydmyge taknemmelighed over for vores medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Jeg har slet ikke ord for, hvor stolt jeg er over vores medarbejdere, siger Kasper Ulrich.

I løbet af pandemien har Shaping New Tomorrow åbnet deres internationale hovedsæde i tyske Hamburg, ligesom de har åbnet to butikker i Danmark og én i Hamburg.

Det er også planen, at de nykårede Gazelle-vindere fremover vil fortsætte udvidelsen i udlandet.

- Vi har store ambitioner internationalt, og lige nu er det især på det tyske marked, hvor vi kigger ind i åbninger i flere tyske byer allerede i starten af det nye år. Det betyder også, at i takt med større investeringer, så kommer vores organisation også til at vokse markant det næste år. Og spørger du mig, er vi først lige begyndt på vores rejse, siger Kasper Ulrich, der forventer at vokse fra 130 til 250 ansatte i løbet af det næste år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125