23948sdkhjf

Byggemarkedsansat redder to mennesker på en uge

Ikke bare en men hele to gange måtte Bauhaus-medarbejder Henrik Juhl for nyligt træde til, da først en kollega og siden en kunde i det aarhusianske byggecenter fik helbredsproblemer. 

Det skriver Stiften.

I første omgang var der tale om en kollega, der forrige tirsdag fik et epileptisk anfald under et møde, og som Henrik Juhl fik lagt i aflåst sideleje og fastholdt, til redderne ankom. På sin følgende søndagsvagt fem dage senere måtte den 29-årige butiksmedarbejder endnu engang i vælten, da en kunde faldt om med kramper og åndedrætsbesvær. Her lykkedes Henrik Juhl med at få frigjort mandens luftveje, så han kom til bevidsthed, mens man afventede ambulancen.

Varehuschef i Bauhaus Viby, Rene Hjelm, fortæller til avisen, at de ansatte bliver undervist i førstehjælp, skønt det langt fra er hverdagskost, at der er brug for det.

– Men det er fantastisk at se, at Henrik reagerer og træder ind. Du kan godt blive undervist, men du ved ikke hvordan folk vil reagere, før de står i situationen, siger Rene Hjelm til Stiften.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.158