23948sdkhjf

Coop køber stor nordjysk grund og vil åbne ny Kvickly

Coop har købt en 64.000 kvadratmeter stor grund i Nørresundby, hvor der i dag er en Kvickly, en Jysk og en Maxi Zoo-butik.

Formålet er at udvikle området med flere nye butikker, så der skabes et større, meget attraktivt detailhandelsområde på adressen Loftbrovej 15-17.

Planen er at bygge et helt nyt, moderne Kvickly varehus, nyt OK-tankanlæg og vaskehal samt en række større specialbutikker, der skal gøre placeringen mere attraktiv for kunderne sammen med Maxi Zoo og Jysk, der fortsat vil være der.

- Vi har gennem de seneste otte år ønsket at udvikle området til glæde for kunderne i Nørresundby og omegn. Derfor er vi glade for, at vi har kunne indgå aftale om køb af hele komplekset, siger ejendomsdirektør i Coop, Flemming Møller Hansen.

Coop har allerede lavet en idéskitse for projektet, men er i fuld gang med at analysere hvilke typer butikker, der er størst behov for. I løbet af de kommende måneder skal planlægningen drøftes nærmere med Aalborg kommune. Visionen er, at der udover Kvickly, OK, Jysk og Maxi Zoo kan blive plads til 8 til 10 andre butikker og restauranter.

Hvis det går som ønsket, vil den nye Kvickly og øvrige butikker kunne åbne i 2024.

Investeringen er den seneste af en række større ejendomskøb i Coop. Fra 2019 til 2021 har man købt ejendomme for mere end to milliarder kroner. Strategien er at eje de vigtigste ejendomme, hvor man har butikker på de bedste A-placeringer, mens B-placerede ejendomme lejlighedsvis sælges fra. I 2021 blev der solgt for knap 450 mio. kr. ejendomme.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.148