23948sdkhjf

Jysk henter gammel kending tilbage som logistikdirektør

Der bliver tale om et gensyn med en tidligere kollega, når Ole Thomsen fra 1. juni tiltræder som logistikdirektør i Jysk.

Han har førhen været i Jysk fra 2003 til 2007 som Logistics Manager, men kommer senest fra Rema Distribution Danmark, hvor han i dag er logistikdirektør.

I Jysk ser man med glæde frem til at få Ole Thomsen tilbage på kontoret.

- Logistik er helt afgørende for en virksomhed som Jysk. Det er blevet yderligere understreget af de udfordringer, vi har oplevet som følge af coronapandemien. Derfor ser jeg meget frem til at få Ole med på holdet. Med sin solide erfaring bliver han en stor gevinst for Jysk. Det er samtidig en ubetinget fordel for både Jysk og Ole, at han har været her tidligere og derfor har kendskab til virksomheden, selv om Jysk er vokset rigtig meget siden 2007, siger Jysk-CEO Jan Bøgh i en pressemeddelelse.

Ole Thomsen får ansvaret for jysks nuværende otte europæiske distributionscentre samt de to nye, der er på vej i Ungarn og Holland.

I tiden mellem Jysk og Rema 1000 har Ole Thomsen næsten ti års erfaring med logistik fra Salling Group, og hovedpersonen selv ser også frem til at vende tilbage til Jysk til juni.

- Jeg har fået en mulighed for at prøve mig selv af i et internationalt miljø som EVP Logistics (Executive Vice President Logistics, som titlen officielt hedder, red.) i Jysk, som har over 3000 butikker i 50 lande. Det er en super spændende udfordring, som jeg – med et lidt slidt begreb – ikke har kunnet takke nej til, siger Ole Thomsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094