23948sdkhjf

Vagtplanen går ikke op: Salling Group tager drastiske metoder i brug

Det er som bekendt for tiden meget svært at finde folk til ledige stillinger, idet arbejdsløsheden er på det laveste niveau i 13 år.

Den problematik gør sig også gældende i dagligvarehandlen. Men udover det er mange butikker også ramt af de enormt høje corona-smittetal, der holder mange ansatte hjemme med enten smitte eller som nærkontakter.

Det kom blandt andet til udtryk i Føtex i sidste uge, hvor Salling Group-CEO Per Bank på twitter kunne fremvise en hårdt ramt vagtplan i en unavngiven Føtex.

Problemerne gælder også i koncernens andre kæder, og derfor fortalte Per Bank i samme tweet, at Netto nu vil tilbyde job til ledige - tweetet kan ses nederst i artiklen. De skal blot sende en sms, og så kan de få at vide hvilke stillinger, der i øjeblikket er ledige i deres område.

I første omgang vil jobbet kun være i en kort periode, idet man regner med, at de ansatte før eller siden vender tilbage. Men det kan alligevel også blive aktuelt, fordi mange er midlertidigt arbejdsløse i fag, som er ramt af nedlukningerne.

Derfor kan man allerede fra denne uge tiltræde i en én-måneds ansættelse, fortæller Nettos HR-chef, Christian Dahl, til TV 2.

- Kigger vi på corona og prognoserne, er det vist fair at sige, at der er mørke skyer i horisonten. Så når vi gør det her, kommer der forhåbentligt nogle ind, som kan hjælpe mine mange kollegaer, siger han til mediet.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112