23948sdkhjf

Hundespecialister får største Løvens Hule-investering nogensinde

Virksomheden Vuffeli har på få år lavet en god forretning og beskæftiger i dag 30 medarbejdere og omsætter for tocifrede millionbeløb.

Virksomheden sælger hundemad på abonnement, der er tilpasset den enkelte hund. Baggrunden er, at folkene bag fandt ud af, at 30 procent af danske hunde lider af overvægt som følge af fejlernæring.

Og det var noget, der torsdag aften faldt i god jord hos investoren Jan Dal Lehrmann. Han lagde 3 millioner kroner for 10 procent af virksomheden, og det blev dermed den hidtil største investering fra en investor i programmet.

De to stiftere er glade for investeringen. Både for pengene og for muligheden for at fremme dyrevelfærden for de firbenende.

- Rigtig mange hundeejere køber enten hundemad i supermarkedet eller stoler på anbefalingen fra deres dyrlæge. Vi er gået lidt mere analytisk til værks og har ansat kliniske eksperter i hundeernæring, der kigger på hver enkelt hund og dens unikke behov. Det har gjort det muligt for os at skabe et helt univers omkring hundemad og ernæring, og vi er indtil videre vokset noget nær eksponentielt. At vi ovenikøbet lander den hidtil største Løvens Hule-investering og vores drømme-mentor Jan Dal Lehrmann giver os endnu mere blod på tanden i forhold til den skalering, vi nu skal i gang med, siger Mads Gleitze Smith og Christian Yding i en pressemeddelelse.

Jan Dal Lehrmann glæder sig til at være med på rejsen.

-   Vi glæder os til at være med på rejsen, og jeg mener faktisk, det er en vigtig opgave, Vuffeli er med til at løfte. De gør noget godt for hunde, der betyder så meget for rigtig mange familier, og hvis vi kan bidrage til at give hundene et sundere og bedre liv og ikke mindst skabe et abonnementsbaseret univers omkring hundens sundhed gennem hele livet, ser jeg et meget stort forretningsmæssigt potentiale i Vuffeli, siger Jan Dal Lehrmann.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125