23948sdkhjf

Modekoncern løfter bundlinjen med 80 procent i svært år

DK Company har i 2021 ekseleret i vækst.

Salgsvæksten ligger på 20 procent i forhold til året før og når rekorden på 3,9 milliarder kroner. På bundlinjen lægger selskabet 80 procent til og ender på 611 millioner kroner – mod 335 millioner kroner i 2020.

- Trods rekordresultatet har det været det mest udfordrende år i vores 20 års historik. Først kæmpede vi med nedlukninger i Europa efterfulgt af historisk kaos inden for logistik og fragtsystemer i hele verden samtidig med markante udfordringer i forsyningskæden for hele tekstilindustrien. Det er med stor tilfredshed, at vi har formået at finde konstruktive løsninger med vores samarbejdspartnere og kunder ud fra vores filosofi om at skabe win-win for alle, siger Jens Poulsen, koncernchef og hovedaktionær i en pressemeddelelse.

Han forventer også, at vækst kommer til at fylde en del i 2022.

- Vi ser ind i 2022 med en god stigning i ordrebeholdningen og lægger an til 10 % vækst på toplinjen med et resultat før skat på niveau med 2021, siger Jens Poulsen. 

DK Company ser positivt på de kommende år og vurderer, at det er tid til at investere yderligere i markeds- og brandpositionering. Derudover er en fordobling af lager- og administrationskapaciteten i Ikast igangsat og forventes færdig til sommer.

DK Company A/S blev stiftet i 2001 og kunne i 2021 fejre 20-års jubilæum.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096