23948sdkhjf

Hurtigtvoksende dansk modebrand åbner to butikker i Paris

Det københavnske tøjmærke Ganni har godt gang i forretningen. Hidtil har den succes dog kun været akkompagneret af butikker i København. Men nu får de danske butikker følgeskab af to styks i Paris.

Det oplyser Ganni ifølge Fashion Forum i en pressemeddelelse.

De to flagship-butikker kommer til at ligge i to af Paris’ mest eftertragtede detailområder, nemlig Marais og Saint-Honoré.

- Frankrig er et nøglemarked for Ganni, og da Paris betragtes som en af ​​de vigtigste modehovedstæder i verden, er åbningen af ​​vores første to detailbutikker i byen et vigtigt skridt for vores brands tilstedeværelse, udtaler Andrea Baldo, CEO i Ganni, i pressemeddelelsen.

Butikkerne er et led i Gannis internationale udvidelse og skal efter planen gøre mærket endnu mere synligt i den franske hovedstad.

- Ganni har et loyalt fællesskab i Paris, og vi har investeret i området gennem de seneste år via flere kanaler samt skabt et parisisk kontor og studio, så vi er meget begejstrede for at have to fysiske butikker, der åbner på så fremtrædende steder. Det er en fantastisk mulighed for at styrke båndene til vores community og engagere os fysisk med dem, siger Andrea Baldo.

Butikken i Marais slår dørene op 17. marts, mens Saint-Honoré-butikken åbner en uge efter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094