23948sdkhjf

Jysk er på vej mod byen

I Nakskov på Lolland rykkede Jysk tilbage i 00'erne ud af den centrale del af byen for at få plads i et industrikvarter i udkanten af byen.

Men nu er sengetøjs-kæmpen på vej tilbage til mere centrale omgivelser, idet de har opsagt lejemålene i deres gamle bygning, som de stadigvæk ejer. Den skal dog rives ned, så den nye butik kan åbne i splinternye lokaler.

Det skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Den nye butik har dog lange udsigter. Jysk forventer, at der vil gå et par år, før butikken er oppe at stå, for først skal lokalplanen stemmes af med kommunalbestyrelsen, så de regner ikke med at kunne tage første spadestik før en gang på den anden side af sommerferien.

Selvom det kommer til at tage noget tid, så er der ingen anden udvej, når Jysk vil tættere på byen.

- Det er en forudsætning for, at vi kan flytte. For de nuværende bygninger i Østergade er ganske enkelt i for dårlig stand til, at vi kan indrette en ny Jysk-butik der, siger kommunikationskonsulent i Jysk, Anders Græsbøll Buch, til avisen.

Selvom de fleste Jysk-butikker ligger i yderområder - aflastningsområder - hvor det er lettere at komme til at parkere med eksempelvis en trailer til sengen eller reolen, så er konceptet med centralt beliggende butikker ikke noget fremmed fænomen for kæden.

Tidligere har de kunnet meddele til RetailNews, at de nyder stor succes med deres city-koncept, som generelt findes i større byer, men som nu også bliver at finde i den lollandske hovedstad.

Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14