23948sdkhjf

Har stor fabrik og 86 butikker i Ukraine: Lars Larsen Group arbejder på overblik

Hos Lars Larsen Group vågnede man torsdag op til nyheden om, at man nu har både butikker og møbelfabrik i et krigsramt land.

Med 86 Jysk-butikker samt Actona Groups egen fabrik med 700 ansatte i Ukraine arbejder koncernen i øjeblikket på højtryk for at få overblik over situationen og de potentielle konsekvenser for forretningen og de mange ansatte i landet.

– Det eneste, jeg kan sige lige nu, er, at vi er ved danne os et overblik over situationen, siger Rune Jungberg Pedersen, kommunikationsdirektør i Lars Larsen Group, til Finans

Koncernen har i ugevis haft blikket rettet mod den tilspidsede situation, og kommunikationsdirektøren har tidligere understreget, at det først og fremmest er de ansattes ve og vel, man har for øje.

– Vi vil gøre vores ypperste, for at hjælpe vores kollegaer så godt vi kan. Sådan er det at være en international virksomhed. Nogle gange opstår der noget, og uanset om det er en naturkatastrofe eller som her en mulig krig, må man håndtere det, sagde han i januar.

Jysk har desuden også butikker i Rusland, hvor linnedgiganten gjorde sit indtog i 2020. I dag er kæden oppe på 12 rusiske butikker, men kommunikationschefen ønsker for nuværende ikke at kommentere på, hvad eventuelle sanktioner mod landet risikere at få af betydning for virksomheden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093