23948sdkhjf

Jysk genåbner ukrainske butikker

Lars Larsen Group meddelte fredag, at man havde besluttet at lukke samtlige 86 ukrainske Jysk-butikker, efter krigen brød ud natten til torsdag. Nu er fire butikker genåbnet for at imødekomme efterspørgslen fra de mange, der er flygtet til den vestlige del af landet.

Det skriver Finans.

– Der er akut mangel på varer fra dyner til meget andet hos de mange ukrainere som er draget til den vestlige del af landet. Derfor har vi lyttet til den lokale landeledelse og medarbejdernes ønske om at genåbne der for at tage del i opgaven med at kunne hjælpe folk, der er flygtet uden ret mange af deres ejendele, siger Rune Jungberg Pedersen, kommunikationschef i Lars Larsen Group til avisen.

Han fortæller ydermere, at Jysk har etableret et nødberedskab i de lande, der grænser op til Ukraine. Målet er, at Jysk-organisationerne i nabolandene skal hjælpe Jysk-ansatte ukrainere, der vælger at rejse ud med indkvartering og arbejde.

I Rusland, hvor koncernen har 13 butikker, har man besluttet fortsat at holde butikkerne åbne, men kommunikationschefen understreger, at man følger situationen nøje og i den aktuelle situation ikke foretager flere investeringer i landet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.305