23948sdkhjf

Endnu en kæde klar med ubemandet butik

Ubemandede butikker bliver mere og mere udbredt, og senest var det Nærkøb, som åbnede deres første af slagsen nær Faxe.

Men nu vil Dagrofa anført af Let-Køb-købmænd gå i Nærkøbs fodspor.

I første omgang er planen at åbne tre ubemandede testbutikker på tre forskellige lokationer i Danmark. En i Storkøbenhavn, en anden på Nordsjælland og den tredje afsløres på et senere tidspunkt. Det bliver Dagrofas købmandskæde Let-Køb, der lægger navn til butikkerne og leverer fødevarerne.

- Let-Køb er en meget fleksibel butikskæde, som findes i mange forskellige konstellationer, og nu kan vi styrke vores lokale Let-Køb-købmænd med tilføjelsen af ubemandede butikker der, hvor det ikke giver mening at have en almindelig dagligvarebutik. Det betyder, at de kan tilbyde dagligvarer døgnet rundt, hvilket særligt kan være en fordel for Let-Køb-butikker i ferieområder, hvor butikken er lukket eller har indskrænkede åbningstider dele af året. Vi glæder os derfor rigtig meget til at prøve kræfter med det nye koncept, siger Esben Keller, kædedirektør for Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Butikkerne skal drives af Let-Køb-købmænd i nærområdet, som sørger for jævnligt at levere varer til butikkerne og fylde op på hylderne og tilpasse sortimentet til lokalområdet. Der vil omkring 500 varenumre i Let-Købs ubemandede butikker.

Kunderne opnår adgang til butikken via en app, som kan tages i brug, når kunden har oprettet sig med NemId eller MitId.

De tre ubemandede butikker forventes at åbne i løbet af foråret.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156