23948sdkhjf

Direktør stopper i SuperBest

Efter 15 år i spidsen for SuperBest takker Frank Sørensen af som adm. direktør. Beslutningen er truffet af bestyrelsen i SuperBest og Frank Sørensen i fællesskab.
Det er en erfaren og markant direktør, der nu stopper som adm. direktør i SuperBest. Frank Sørensen har været direktør siden kæden blev dannet for 15 år siden, og han har dermed været med til at opbygge SuperBest til at være en betydende spiller i dansk dagligvarehandel – bl.a. som følge af fusioner med Prima, Favør, Dreisler og ISO. Det skriver SuperBest i en pressemeddelelse.

Beslutningen om at gå hver til sit kommer efter længere tids diskussion omkring kædens fremtidige strategi. En diskussion, som nu har ført til en erkendelse af, at uenigheden mellem direktør og bestyrelse er grundlæggende. Derfor har parterne besluttet at gå hver til sit.

- Som formand for bestyrelsen i SuperBest vil jeg gerne takke Frank Sørensen mange gange for det enorme stykke arbejde han har gjort for kæden gennem de sidste 15 år. Selvom vi nu er blevet enige om at gå hver til sit, så er der ingen der smækker med døren, og vi har stadig stor respekt for hinanden, siger Per Christiansen, formand for SuperBest.

Forsætter måneden ud
Frank Sørensen vil fungere som direktør indtil 30. juni, hvorefter direktionen udgøres af økonomidirektør Jens Vangby. Bestyrelsen vil snarest muligt gå i gang med at lede efter en ny administrerende direktør.

- SuperBest har været en central del af mit liv de sidste 15 år, og det er selvfølgelig med stort vemod, at jeg nu siger farvel. Jeg kommer virkelig til at savne alle de købmænd og medarbejdere, jeg har arbejdet sammen med – nogle lige siden begyndelsen for 15 år siden, siger Frank Sørensen.

- Årsagen til at jeg stopper, er ganske enkelt, at bestyrelsen og jeg er uenige om en del af fremtidens strategi for kæden, og derfor er det også kun fornuftigt, at vi nu skilles. Man kan sige, at uenigheden er markant nok til, at vi ikke kan fortsætte samarbejdet, men dog ikke så alvorlig, at vi har mistet den gensidige sympati for hinanden, siger Frank Sørensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094