23948sdkhjf

7-Eleven åbner 10 nye lokationer og flagskibsbutik

Den 22. marts kl. 8.00 bliver dørene slået op til 7-Elevens nye flagskib på Kongens Nytorv beliggende ved siden af metroens indgang. Den nye 7-Eleven bliver den 174. butik i Danmark.

Butikken på Kongens Nytorv er den første i en række af butiksåbninger i 2022.

- Siden jeg overtog direktørposten tilbage i 2006, har jeg drømt om at få åbnet en butik på Kongens Nytorv. Det er lige i hjertet af København, hvor der kommer rigtig mange mennesker fra morgen til aften - og særligt om sommeren, hvor der er mange, der skal ned til Nyhavn eller Ofelia Plads. Derudover ligger der en masse kontorer i området, hvor vi forventer, at medarbejderne derfra vil drage nytte af vores store, sunde morgenmads- og frokostsortiment, siger Jesper Østergaard, adm. direktør, 7-Eleven Danmark, i en pressemeddelse.

Butiksåbningen på Kongens Nytorv er en del af Retain Convenience’s større ekspansionsstrategi. Fem nye lejeaftaler er allerede underskrevet på butikker, der åbner i løbet af de kommende måneder. Derudover er ønsket fra conveniencekæden at åbne yderligere fem lokationer i løbet af 2022.

En af de nye butikker kommer til at ligge i Københavns Lufthavn og bliver den første ubemandede 7-Eleven-butik i Danmark. Her kan man via en app eller sit kreditkort tjekke ind i butikken, finde sine varer og derefter forlade butikken igen, hvor betalingen vil ske helt automatisk

- Med vores nye placering på Kongens Nytorv og kommende butiksåbninger, heriblandt en ubemandet ‘hightech’ butik i lufthavnen, bliver 2022 et særdeles spændende år for os og vores kunder, siger Jesper Østergaard. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109